Rahmanlar Ortaokulu

Vizyon: Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak ; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler nasıl yetiştirilir?” sorusuna cevap verecek faaliyetler ve etkinlikler düzenleyerek eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: -Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. -Öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak. -Okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Saatler: Ders Başlama:08:30 Ders Bitiş: 15.55
Isınma: Kalolifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://rahmanlarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Rahmanlar Köyü Selendi/ Manisa

Yerleşim Yeri - Rahmanlar Köyü Selendi/Manisa

Adres - Rahmanlar Köyü Selendi/ Manisa

Ulaşım Karayolu.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 25 Km uzaklıkta. Asfalt yolu var.